Haberler

CHP'li Ağbaba, AK Partili ismi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a böyle ispiyonladı: Reisten gizli gizli içiyorsun

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis kürsüsünden AK Partili İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy'u Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ispiyonladı. Ağbaba, tütün kanunu tartışılırken, kendisine laf atan Özsoy'a, "Reis'ten gizli gizli M....ro'yu iç ama Adıyaman'ın tütününe yasak getir. Reisten korkacağınıza Allah'tan korkun" diye çıkıştı.

TBMM Genel Kurul'unda Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

"SEN REİSTEN GİZLİ GİZLİ İÇ"

Özsoy'un kendisine laf atmasına sinirlenen Ağbaba, "Sen American Tobacco'nun adına bağırmaya devam et bakalım. Sen reisten gizli gizli M....ro'yu iç ama Adıyaman'ın tütününe yasak getir. Bunlar var ya reisten korkuyorlar. Reisten korkacağınıza Allah'tan korkun. Buradan sesleniyorum Malatyalılar, Adıyamanlılar tanıyın bunlar ekmeğinizin düşmanı, bunlar sizin düşmanınız bunları tanıyın" dedi.

"BİZİM NAMUS SÖZÜMÜZ OLSUN"

Ağbaba, açıklamasının devamında "Buradan söz veriyoruz önümüzdeki yıl iktidara geldiğimizde yapacağımız ilk iş bu satış yasaklarına verilen cezayı kaldırmak olacak. Bizim namus sözümüz olsun" ifadelerini kullandı.

"UTANMAZ, OYUR YERİNE"

Ağbaba'nın bu sözlerine AK Parti grubundan itirazlar gelirken, AK Parti'li Özsoy'un, Ağbaba'ya "Sen PKK'nın yanındasın" diye laf atması üzerine Ağbaba, "PKK'nın da Allah belasını versin. Senin de Allah belanı versin. Terbiyesiz de sensin, ahlak yoksunu da sensin, utanmaz, otur yerine" diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Veli Ağbaba Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Orhan Demiral:

Ağbaba aynı Rahmetli Kamer Genç gibi.Dobra !!

276
84
yanıtYanıtla
Barış Öner Devoğlu:

Ulan sigaraya zam içkiye zam Bunlar zararlı eyvallah şeker ne olacak glikoz Mısır şurubu ne olacak tarımda sıktığınız ilaçlar hazır gidalardaki zehirler nota nolacak deterjanlarina kadar hayatımız zehir bunlara niye ses yok.????????????????

287
29
yanıtYanıtla
ömer güler:

sayın velı agbaba partınız ıkdıdar olmayacagına gore tutun yasasınıda kaldıramassın..

87
218
yanıtYanıtla
Harun Harun:

Alkol sigara zamları geri cekilmeli bira 7 TL olmalı sigara 6 TL olmalı

183
99
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

üstüne daha söylenecek başka bir söz kalmamış ağzına sağlık

226
38
yanıtYanıtla
Hsn:

sigara ve alkolle ilgili tüm yasaları,yasakları destekliyorum sağlığı tehdit eden konularda özgürlüğe katılmıyorum.doktorlarda hastaya sigara içmeyin diyor ama kendileri içebiliyor doktorada hipokrattan korkma Allahtan kork mu diyelim acaba

73
127
yanıtYanıtla
PALA BABA :

yalnız sigara komple yasaklanmıyor, dökme tütün diye tabir edilen ve sigaradan ucuza gelen açık tütün satımı yasaklanıyor. yoksa kim marka cigara alır içer :)

yanıt87
yanıt13
Recep ACAR:

Arkadaş bu hükümet ülke batmış ama kendilerinin haberi yokmuş gibi rahat davranıyorlar ya . Aslında sokakta yaprak oynasa haberlerı var. Bilmemezlige vuruyorlar bakmayın . Yoksa nerden haberleri olmuş sokaktakı ınsanın elındekı sıgaradan

yanıt38
yanıt7
Ali KARA :

vekile bak sen, sokaklara örnek olmazsın sonra.

36
154
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Reisten korkacağınıza Allah'tan korkun çok güzel demiş.

75
6
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title